KerstartikelenDecember is Mirakels

Kerstinkopen Maastricht...

In Mirakels: Schatkamer van de Kerstman vindt u de meest verrassende en betaalbare kerstproducten. Nog nooit was het assortiment aan kerstspullen op het Vrijthof zó groot! Mirakels presenteert de grootste kerstcollectie van Nederland. Sfeervolle producten die nergens anders in Nederland te koop zijn. In een nieuw sprookjesachtig decor van Anton Pieck treft u de mooiste en grootste kerstshop (200 vierkante meter) van Nederland aan.

kerstshoppen mirakels 02


Voorbeelden?
Levensgrote Kerstmannen, kerstpluche, kerstkeramiek, guirlandes, een ruime sortering handgeblazen kerstballen, houtsnijwerk, kerstmutsen, geschenken, sneeuwpoppen, rendieren, kerstmokken, kerstsieraden, accessoires, notenkrakers, lantaarns, verlichte kersthuisjes, soldaten, engelen, notenkrakers, maar ook verlichte "kerstbomen" van 4 meter hoogte als prachtige decoratiestukken. En dan nog veel, veel en vèèl meer.
kerstshoppen mirakels 06
Mirakels: 'Schatkamer van de Kerstman' op het Vrijthof is met meer dan 10.000 verschillende producten dè kerstshop met het grootste assortiment van Nederland. “The place to be” als het gaat om voordelig en gevarieerd kerstinkopen in een ongelooflijk mooi decor.

In een sfeervol verlichte shop worden de meer dan 10.000 verrassende en betaalbare kerstartikelen worden aangeboden. Denk daarbij aan levensgrote kerstmannen, notenkrakers, kerstpluche, kerstkeramiek, guirlandes, handgeblazen kerstballen, houtsnijwerk, geschenken, sneeuwpoppen, kerstmokken, kerstsieraden, accessoires, lantaarns, verlichte en muzikale kersthuisjes, soldaten, engelen, …. en dan nog veel, veel en véél meer.
Kortom het grootste assortiment kerstproducten, waarbij u door de fraaie presentatie als een magneet naar binnen wordt getrokken. Pas op! Een bezoek werkt verslavend! U komt vast en zeker terug want u kunt nooit alles in één bezoek zien. Mirakels!
kerstshoppen mirakels 04
Thuis bezorgd
Alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar. Wordt het u teveel of te groot?
In overleg regelen we graag dat uw aankopen door een professioneel bedrijf veilig en goed thuis worden afgeleverd.